משפטי
מדיניות פרטיות
עודכן 2026-10-28
01
לוגים של Panic נשארים בטלפון שלכם
לוגים של Panic, צילומי מסך וקובצי .ips מנותחים ב-iPhone שלכם. Panic Scan לא שולח אותם לשום שרת.
02
נתונים שנשמרים כשיוצרים חשבון
- כתובת אימייל, שם תצוגה ושיטת התחברות (אימייל/סיסמה, Google או Apple). הסיסמאות עוברות גיבוב (hash) באמצעות scrypt ולא ניתן לקרוא אותן.
- שם ודגם המכשירים המחוברים, כדי להגביל את מספר המכשירים שחולקים תוכנית Pro אחת.
- סטטוס Pro (מזהה עסקה ב-App Store ותאריך תפוגה). אנחנו אף פעם לא מקבלים פרטי כרטיס אשראי.
- רשומות של קוד שגיאה וחלק שבחרתם לשלוח. לאחר אישור, הן משמשות באופן אנונימי בסטטיסטיקות הקהילה.
03
ניתוח שימוש
- האפליקציה משתמשת ב-Google Firebase Analytics כדי להבין איך משתמשים בתכונות: מספר הניתוחים, מקור הלוג (מצלמה, תמונה, קובץ), צפיות במסך Pro, רכישות ושחזורים של Pro, וכן מידע בסיסי על המכשיר (דגם, גרסת iOS, שפה, מדינה).
- אנחנו אף פעם לא שולחים את תוכן הלוג, קודי שגיאה, צילומי מסך, האימייל או השם שלכם. איננו משתמשים במזהה הפרסום (IDFA) ואיננו עוקבים אחריכם בין אפליקציות.
- כשמורידים חבילת נתוני Pro, השרת מתעד את החשבון, המכשיר והשעה למשך 90 יום כדי למנוע שיתוף לא מורשה.
04
מה אנחנו אף פעם לא עושים
- איננו מוכרים מידע אישי ואיננו משתפים אותו עם צדדים שלישיים, למעט ספקי תשתית שמעבדים נתונים בשמנו (שרתים, Firebase).
- איננו משתמשים בנתונים שלכם לפרסום ואיננו עוקבים אחריכם באפליקציות או באתרים אחרים.
05
מחיקת נתונים
מחקו את החשבון באפליקציה או בדף מחיקת חשבון. פרטי החשבון, המכשירים, ההפעלות והרשומות נמחקים; הגיבויים נמחקים תוך 30 יום.