Przejdź do treści
Ikona strony Panic ScanPanic Scan
Jak to działa Baza błędów Cennik FAQ
PL
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
Wkrótce w App Store
Jak to działa Baza błędów Cennik FAQ Wkrótce w App Store
Informacje prawne

Polityka prywatności

Aktualizacja 2026-10-28

  1. 01Logi panic zostają na Twoim telefonie
  2. 02Dane zapisywane przy zakładaniu konta
  3. 03Analityka użytkowania
  4. 04Czego nigdy nie robimy
  5. 05Usuwanie danych
01

Logi panic zostają na Twoim telefonie

Logi panic, zrzuty ekranu i pliki .ips są analizowane na Twoim iPhonie. Panic Scan nie wysyła ich na żaden serwer.

02

Dane zapisywane przy zakładaniu konta

  • E-mail, nazwa wyświetlana i metoda logowania (e-mail/hasło, Google lub Apple). Hasła są haszowane algorytmem scrypt i nie da się ich odczytać.
  • Nazwa i model zalogowanych urządzeń, aby ograniczyć liczbę urządzeń korzystających z jednego planu Pro.
  • Status Pro (identyfikator transakcji App Store i data wygaśnięcia). Nigdy nie otrzymujemy danych kart.
  • Wpisy kod błędu – część, które zdecydujesz się wysłać. Po zatwierdzeniu są wykorzystywane anonimowo w statystykach społeczności.
03

Analityka użytkowania

  • Aplikacja korzysta z Google Firebase Analytics, aby zrozumieć, jak używane są funkcje: liczba analiz, źródło logu (aparat, zdjęcie, plik), wyświetlenia ekranu Pro, zakupy i przywrócenia Pro oraz podstawowe informacje o urządzeniu (model, wersja iOS, język, kraj).
  • Nigdy nie wysyłamy treści logów, kodów błędów, zrzutów ekranu, Twojego e-maila ani imienia. Nie używamy identyfikatora reklamowego (IDFA) i nie śledzimy Cię w innych aplikacjach.
  • Gdy pobierasz pakiet danych Pro, serwer zapisuje konto, urządzenie i czas na 90 dni, aby zapobiec nieuprawnionemu udostępnianiu.
04

Czego nigdy nie robimy

  • Nie sprzedajemy danych osobowych ani nie udostępniamy ich stronom trzecim, z wyjątkiem dostawców infrastruktury przetwarzających dane w naszym imieniu (serwery, Firebase).
  • Nie wykorzystujemy Twoich danych do reklam i nie śledzimy Cię w innych aplikacjach ani na innych stronach.
05

Usuwanie danych

Usuń konto w aplikacji lub na stronie Usuń konto. Dane konta, urządzenia, sesje i wpisy zostaną usunięte; kopie zapasowe są czyszczone w ciągu 30 dni.

Masz pytania? Napisz do nas na

support@ntlwork.com
Regulamin Usuń konto
Ikona strony Panic ScanPanic Scan

Analizator logów Panic-Full iPhone'a dla serwisantów.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Produkt

  • Jak to działa
  • Baza błędów
  • Cennik
  • FAQ

Informacje prawne

  • Prywatność
  • Regulamin
  • Usuń konto
  • Zresetuj hasło
  • Kontakt

Panic Scan nie jest powiązany z Apple Inc. iPhone i App Store są znakami towarowymi Apple Inc.