Juridik
Integritetspolicy
Uppdaterad 2026-10-28
01
Panic-loggar stannar på din telefon
Panic-loggar, skärmbilder och .ips-filer analyseras på din iPhone. Panic Scan skickar dem inte till någon server.
02
Data som sparas när du skapar ett konto
- E-postadress, visningsnamn och inloggningsmetod (e-post/lösenord, Google eller Apple). Lösenord hashas med scrypt och kan inte läsas.
- Namn och modell på inloggade enheter, för att begränsa hur många enheter som delar en Pro-plan.
- Pro-status (transaktions-ID från App Store och utgångsdatum). Vi tar aldrig emot kortuppgifter.
- Poster om felkod och del som du väljer att skicka. När de har godkänts används de anonymt i communitystatistiken.
03
Användningsstatistik
- Appen använder Google Firebase Analytics för att förstå hur funktionerna används: antal analyser, loggkälla (kamera, foto, fil), visningar av Pro-skärmen, Pro-köp och återställningar, samt grundläggande enhetsinformation (modell, iOS-version, språk, land).
- Vi skickar aldrig logginnehåll, felkoder, skärmbilder, din e-postadress eller ditt namn. Vi använder inte annonsidentifieraren (IDFA) och spårar dig inte mellan appar.
- När du hämtar ett Pro-datapaket registrerar servern konto, enhet och tidpunkt i 90 dagar för att förhindra obehörig delning.
04
Det här gör vi aldrig
- Vi säljer inte personuppgifter och delar dem inte med tredje part, förutom infrastrukturleverantörer som behandlar data för vår räkning (servrar, Firebase).
- Vi använder inte dina data för annonser och spårar dig inte i andra appar eller på andra webbplatser.
05
Radera data
Radera ditt konto i appen eller på sidan Radera konto. Kontouppgifter, enheter, sessioner och poster raderas; säkerhetskopior rensas inom 30 dagar.