Salt la conținut
Pictograma Panic ScanPanic Scan
Cum funcționează Căutare erori Prețuri Întrebări
RO
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
În curând în App Store
Cum funcționează Căutare erori Prețuri Întrebări În curând în App Store
Legal

Politica de confidențialitate

Actualizat 2026-10-28

  1. 01Logurile panic rămân pe telefonul tău
  2. 02Date stocate când îți creezi un cont
  3. 03Analiza utilizării
  4. 04Ce nu facem niciodată
  5. 05Ștergerea datelor
01

Logurile panic rămân pe telefonul tău

Logurile panic, capturile de ecran și fișierele .ips sunt analizate pe iPhone-ul tău. Panic Scan nu le trimite la niciun server.

02

Date stocate când îți creezi un cont

  • Emailul, numele afișat și metoda de autentificare (email/parolă, Google sau Apple). Parolele sunt criptate cu hash scrypt și nu pot fi citite.
  • Numele și modelul dispozitivelor conectate, pentru a limita câte dispozitive folosesc același plan Pro.
  • Starea Pro (ID-ul tranzacției App Store și data expirării). Nu primim niciodată datele cardului.
  • Asocierile dintre cod de eroare și piesă pe care alegi să le trimiți. După aprobare, sunt folosite anonim în statisticile comunității.
03

Analiza utilizării

  • Aplicația folosește Google Firebase Analytics pentru a înțelege cum sunt folosite funcțiile: numărul de analize, sursa logului (cameră, fotografie, fișier), afișările ecranului Pro, achizițiile și restaurările Pro, plus informații de bază despre dispozitiv (model, versiune iOS, limbă, țară).
  • Nu trimitem niciodată conținutul logurilor, codurile de eroare, capturile de ecran, emailul sau numele tău. Nu folosim identificatorul de publicitate (IDFA) și nu te urmărim între aplicații.
  • Când descarci un pachet de date Pro, serverul înregistrează contul, dispozitivul și ora timp de 90 de zile, pentru a preveni partajarea neautorizată.
04

Ce nu facem niciodată

  • Nu vindem date personale și nu le partajăm cu terți, cu excepția furnizorilor de infrastructură care prelucrează date în numele nostru (servere, Firebase).
  • Nu folosim datele tale pentru reclame și nu te urmărim în alte aplicații sau site-uri.
05

Ștergerea datelor

Șterge-ți contul din aplicație sau de pe pagina Ștergere cont. Datele contului, dispozitivele, sesiunile și înregistrările sunt șterse; copiile de rezervă sunt eliminate în 30 de zile.

Întrebări? Scrie-ne la

support@ntlwork.com
Termeni Ștergere cont
Pictograma Panic ScanPanic Scan

Analizor de loguri Panic-Full pentru tehnicienii de service iPhone.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Produs

  • Cum funcționează
  • Căutare erori
  • Prețuri
  • Întrebări

Legal

  • Confidențialitate
  • Termeni
  • Ștergere cont
  • Resetare parolă
  • Contact

Panic Scan nu este afiliat cu Apple Inc. iPhone și App Store sunt mărci comerciale ale Apple Inc.