מה נמחק מיד: אימייל, שם, סיסמה, קישורי Google/Apple, מכשירים והפעלות.רשומות מאושרות נשארות באופן אנונימי בסטטיסטיקות הקהילה.הגיבויים נמחקים תוך 30 יום.