Naar inhoud gaan
Panic Scan website-icoonPanic Scan
Hoe het werkt Foutcodes opzoeken Prijzen FAQ
NL
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
Binnenkort in de App Store
Hoe het werkt Foutcodes opzoeken Prijzen FAQ Binnenkort in de App Store
Juridisch

Privacybeleid

Bijgewerkt 2026-10-28

  1. 01Panic-logs blijven op je telefoon
  2. 02Gegevens die worden opgeslagen als je een account aanmaakt
  3. 03Gebruiksanalyse
  4. 04Wat we nooit doen
  5. 05Gegevens verwijderen
01

Panic-logs blijven op je telefoon

Panic-logs, screenshots en .ips-bestanden worden op je iPhone geanalyseerd. Panic Scan stuurt ze naar geen enkele server.

02

Gegevens die worden opgeslagen als je een account aanmaakt

  • E-mailadres, weergavenaam en inlogmethode (e-mail/wachtwoord, Google of Apple). Wachtwoorden worden gehasht met scrypt en kunnen niet worden gelezen.
  • Naam en model van ingelogde toestellen, om te beperken hoeveel toestellen één Pro-abonnement delen.
  • Pro-status (App Store-transactie-ID en vervaldatum). We ontvangen nooit kaartgegevens.
  • Koppelingen van foutcode aan onderdeel die je zelf instuurt. Na goedkeuring worden ze anoniem gebruikt in community-statistieken.
03

Gebruiksanalyse

  • De app gebruikt Google Firebase Analytics om te begrijpen hoe functies worden gebruikt: aantal analyses, logbron (camera, foto, bestand), weergaven van het Pro-scherm, Pro-aankopen en -herstel, plus basisgegevens van het toestel (model, iOS-versie, taal, land).
  • We sturen nooit loginhoud, foutcodes, screenshots, je e-mailadres of je naam. We gebruiken de advertentie-ID (IDFA) niet en volgen je niet in andere apps.
  • Wanneer je een Pro-datapakket downloadt, legt de server het account, het toestel en het tijdstip 90 dagen vast om ongeoorloofd delen te voorkomen.
04

Wat we nooit doen

  • We verkopen geen persoonsgegevens en delen ze niet met derden, behalve met infrastructuurleveranciers die namens ons gegevens verwerken (servers, Firebase).
  • We gebruiken je gegevens niet voor advertenties en volgen je niet in andere apps of op andere websites.
05

Gegevens verwijderen

Verwijder je account in de app of op de pagina Account verwijderen. Accountgegevens, toestellen, sessies en meldingen worden verwijderd; back-ups worden binnen 30 dagen gewist.

Vragen? Mail ons via

support@ntlwork.com
Voorwaarden Account verwijderen
Panic Scan website-icoonPanic Scan

Panic-Full-loganalyse voor iPhone-reparateurs.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Product

  • Hoe het werkt
  • Foutcodes opzoeken
  • Prijzen
  • FAQ

Juridisch

  • Privacy
  • Voorwaarden
  • Account verwijderen
  • Wachtwoord herstellen
  • Contact

Panic Scan is niet verbonden aan Apple Inc. iPhone en App Store zijn handelsmerken van Apple Inc.