Gå til indholdet
Panic Scan-webstedsikonPanic Scan
Sådan virker det Fejlopslag Priser Ofte stillede spørgsmål
DA
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
Kommer snart i App Store
Sådan virker det Fejlopslag Priser Ofte stillede spørgsmål Kommer snart i App Store
Juridisk

Privatlivspolitik

Opdateret 2026-10-28

  1. 01Panic-logs bliver på din telefon
  2. 02Data, der gemmes, når du opretter en konto
  3. 03Brugsstatistik
  4. 04Det gør vi aldrig
  5. 05Sletning af data
01

Panic-logs bliver på din telefon

Panic-logs, skærmbilleder og .ips-filer analyseres på din iPhone. Panic Scan sender dem ikke til nogen server.

02

Data, der gemmes, når du opretter en konto

  • E-mail, visningsnavn og loginmetode (e-mail/adgangskode, Google eller Apple). Adgangskoder hashes med scrypt og kan ikke læses.
  • Navn og model på enheder, der er logget ind, for at begrænse, hvor mange enheder der deler én Pro-plan.
  • Pro-status (transaktions-id fra App Store og udløbsdato). Vi modtager aldrig kortoplysninger.
  • Registreringer af fejlkode og del, som du vælger at sende. Når de er godkendt, bruges de anonymt i fællesskabsstatistikken.
03

Brugsstatistik

  • Appen bruger Google Firebase Analytics til at forstå, hvordan funktionerne bruges: antal analyser, logkilde (kamera, foto, fil), visninger af Pro-skærmen, Pro-køb og gendannelser samt grundlæggende enhedsoplysninger (model, iOS-version, sprog, land).
  • Vi sender aldrig logindhold, fejlkoder, skærmbilleder, din e-mail eller dit navn. Vi bruger ikke annonce-id'et (IDFA) og sporer dig ikke på tværs af apps.
  • Når du henter en Pro-datapakke, registrerer serveren konto, enhed og tidspunkt i 90 dage for at forhindre uautoriseret deling.
04

Det gør vi aldrig

  • Vi sælger ikke persondata og deler dem ikke med tredjeparter, undtagen infrastrukturudbydere, der behandler data på vores vegne (servere, Firebase).
  • Vi bruger ikke dine data til annoncer og sporer dig ikke på tværs af andre apps eller websteder.
05

Sletning af data

Slet din konto i appen eller på siden Slet konto. Kontooplysninger, enheder, sessioner og registreringer slettes; sikkerhedskopier ryddes inden for 30 dage.

Spørgsmål? Skriv til os på

support@ntlwork.com
Vilkår Slet konto
Panic Scan-webstedsikonPanic Scan

Analyseværktøj til iPhone Panic-Full-logs, bygget til reparatører.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Produkt

  • Sådan virker det
  • Fejlopslag
  • Priser
  • Ofte stillede spørgsmål

Juridisk

  • Privatliv
  • Vilkår
  • Slet konto
  • Nulstil adgangskode
  • Kontakt

Panic Scan er ikke tilknyttet Apple Inc. iPhone og App Store er varemærker tilhørende Apple Inc.