Gå til indholdet
Panic Scan-webstedsikonPanic Scan
Sådan virker det Fejlopslag Priser Ofte stillede spørgsmål
DA
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
Kommer snart i App Store
Sådan virker det Fejlopslag Priser Ofte stillede spørgsmål Kommer snart i App Store
Juridisk

Slet din konto

Slet din konto i appen, eller indtast din e-mail nedenfor for at få et bekræftelseslink.

Slet i appen

  1. Åbn Panic Scan, og log ind.
  2. Gå til Værktøjer og derefter Konto.
  3. Tryk på Slet konto, og bekræft.

Slet på nettet

Bekræft sletning af konto

Din konto, dine enheder, sessioner og registreringer slettes permanent. En Pro-plan, der er knyttet til kontoen, kan ikke genbruges.

Det bliver slettet

  • Med det samme: e-mail, navn, adgangskode, Google/Apple-tilknytninger, enheder og sessioner.
  • Godkendte registreringer forbliver anonymt i fællesskabsstatistikken.
  • Sikkerhedskopier ryddes inden for 30 dage.

Spørgsmål? Skriv til os på

support@ntlwork.com
Privatliv Vilkår
Panic Scan-webstedsikonPanic Scan

Analyseværktøj til iPhone Panic-Full-logs, bygget til reparatører.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Produkt

  • Sådan virker det
  • Fejlopslag
  • Priser
  • Ofte stillede spørgsmål

Juridisk

  • Privatliv
  • Vilkår
  • Slet konto
  • Nulstil adgangskode
  • Kontakt

Panic Scan er ikke tilknyttet Apple Inc. iPhone og App Store er varemærker tilhørende Apple Inc.