Ugrás a tartalomra
Panic Scan webhely ikonPanic Scan
Hogyan működik Hibakereső Árak GYIK
HU
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
Hamarosan az App Store-ban
Hogyan működik Hibakereső Árak GYIK Hamarosan az App Store-ban
Jogi információk

Fiók törlése

Törölje fiókját az appban, vagy adja meg alább az e-mail-címét, és küldünk egy megerősítő linket.

Törlés az appban

  1. Nyissa meg a Panic Scant, és jelentkezzen be.
  2. Lépjen az Eszközök, majd a Fiók menübe.
  3. Koppintson a Fiók törlése gombra, és erősítse meg.

Törlés a weben

Fióktörlés megerősítése

A fiókja, eszközei, munkamenetei és bejegyzései véglegesen törlődnek. A fiókhoz kötött Pro csomag nem használható fel újra.

Mi törlődik

  • Azonnal: e-mail-cím, név, jelszó, Google/Apple kapcsolatok, eszközök és munkamenetek.
  • A jóváhagyott bejegyzések névtelenül megmaradnak a közösségi statisztikákban.
  • A biztonsági mentésekből 30 napon belül törlődnek az adatok.

Kérdése van? Írjon nekünk:

support@ntlwork.com
Adatvédelem Felhasználási feltételek
Panic Scan webhely ikonPanic Scan

iPhone Panic-Full log elemző szervizes technikusoknak.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Termék

  • Hogyan működik
  • Hibakereső
  • Árak
  • GYIK

Jogi információk

  • Adatvédelem
  • Felhasználási feltételek
  • Fiók törlése
  • Jelszó visszaállítása
  • Kapcsolat

A Panic Scan nem áll kapcsolatban az Apple Inc.-vel. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei.