Gå til innholdet
Panic Scan-nettstedsikonPanic Scan
Slik fungerer det Feiloppslag Priser Vanlige spørsmål
NB
  • Tiếng Việt
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文
  • 日本語
  • 한국어
  • ไทย
  • Bahasa Indonesia
  • Bahasa Melayu
  • हिन्दी
  • Español
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Русский
  • Українська
  • Türkçe
  • العربية
  • עברית
  • Polski
  • Nederlands
  • Svenska
  • Dansk
  • Norsk bokmål
  • Suomi
  • Čeština
  • Română
  • Magyar
Kommer snart til App Store
Slik fungerer det Feiloppslag Priser Vanlige spørsmål Kommer snart til App Store
Juridisk

Slett kontoen din

Slett kontoen din i appen, eller skriv inn e-postadressen din nedenfor for å få en bekreftelseslenke.

Slett i appen

  1. Åpne Panic Scan og logg inn.
  2. Gå til Verktøy og deretter Konto.
  3. Trykk på Slett konto og bekreft.

Slett på nett

Bekreft sletting av konto

Kontoen din, enhetene, øktene og registreringene dine slettes permanent. En Pro-plan som er knyttet til kontoen, kan ikke brukes på nytt.

Dette blir slettet

  • Med en gang: e-post, navn, passord, Google/Apple-tilknytninger, enheter og økter.
  • Godkjente registreringer blir værende anonymt i fellesskapsstatistikken.
  • Sikkerhetskopier fjernes innen 30 dager.

Spørsmål? Send oss en e-post på

support@ntlwork.com
Personvern Vilkår
Panic Scan-nettstedsikonPanic Scan

Analyseverktøy for iPhone Panic-Full-logger, laget for reparatører.

© 2026 NTL Work · support@ntlwork.com

Produkt

  • Slik fungerer det
  • Feiloppslag
  • Priser
  • Vanlige spørsmål

Juridisk

  • Personvern
  • Vilkår
  • Slett konto
  • Tilbakestill passord
  • Kontakt

Panic Scan er ikke tilknyttet Apple Inc. iPhone og App Store er varemerker som tilhører Apple Inc.