Smazání v aplikaci Otevřete Panic Scan a přihlaste se.Přejděte do Nástroje a pak Účet.Klepněte na Smazat účet a potvrďte.
Co se smaže Ihned: e-mail, jméno, heslo, propojení s Google/Apple, zařízení a relace.Schválené záznamy zůstávají anonymně ve statistikách komunity.Zálohy se vymažou do 30 dnů.