Genstart af brugeren er en kernel panic, der får en iPhone til at genstarte af sig selv, og som regel efterlader den en Panic-Full-log under Analysedata. Når denne fejllinje dukker op, er den første del, der skal tjekkes: Ikke en hardwarefejl. Alvorligheden vurderes som lav, og sikkerheden i diagnosen er sandsynlig. Nedenfor kan du se, hvad fejlen betyder, og de mest almindelige årsager; for at finde ud af præcis hvad der er galt med din telefon, scanner du loggen med Panic Scan-appen.
Grundlæggende oplysninger
- Kode
Genstart af brugeren- Kategori
- Brugerhandling
- Alvorlighed
- Lav
- Sikkerhed
- Sandsynlig
- Del, der skal tjekkes
- Ikke en hardwarefejl